Eu când merg în vacanță…mănânc mult, deci toate dietele, antrenamentele, regimurile alimentare, si normele gândirii lucide pleacă pe apa sâmbetei.

De aceea când merg în vacanță nu uit niciodată să-mi iau enzime, pe care le consum la fel de echilibrat ca și mâncarea.

Eu mă întorc din vacanță, întotdeauna, cu minim două kg în plus, pe care le plâng 40 de zile și tot 40 jur că mai mult nu am să mai fac așa, jurământul ține exact până la vacanța viitoare.

Eu in vacanță îmi iau doar două perechi de blugi, un pulover și tricouri. Regula de aur, niciodată nu încerc să fac poze glamuroase, sunt sigură că nu o să-mi reușească și decât să mă enervez…mai bine fără. Știu că pozele gramuroase înmulțesc “urmăritorii”, doar că eu nu am răbdarea să mă plimb prin orașe noi cu pungile de haine după mine, să le schimb prin wc publice, doar pentru a fi “vizitată” de 5 persoane în plus…știu că asta e la modă, și admir rochiile midi, chipiuri cu blăniță, încăltămintea pe toc, plimbate pe ulițile înguste a orașelor cochete, doar că…citiți mai sus… eu în vacanță iau enzime nu calmante și încerc să primesc plăcere de la ceea ce văd, nu de la ceea ce arăt pe instagram.

Eu în vacanță nu postez mâncare, pentru că eu nu mănânc stridii, nu îmi comand trufe și în genere nu experimentez cu nimic care m-ar face mai întâi să mă rog după care să mănânc, mie îmi place tot ce e verificat în timp și e gustos, nu neapărat sănătos și practic niciodată frumos. De aceea apreziez o farfurie frumoasă, și mă bucur de mămăliguța mea cu tochitură.

Eu în vacanță, în ultimul timp merg cu copii, de aceea ceea ce vrem să vedem noi și ceea ce vreau să vadă ele se împarte exact la jumătate, compromisul acesta chiar functionează… dacă tu nu le grăbești la parcul de distracții, ele nu te grăbesc la muzeul de istorie, chiar dacă mie mi se face rău doar când mă uit la Roata Dracului și pe ele le doare capul doar când încep să povestesc despre Coloana lui Trăian.

Ultima noastră călătorie a fost la București. Când am avut timp urât am ales spațiile închise și aici recomand Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“, deci dacă ar fi să aleg între cel de Istorie, Muzeul Țăranului Român și Antipa, noi am vota unanim pentru Antipa (chiar dacă toate merită atenție).

Două zile am avut soare de aceea am mers la Muzeul Satului, nimic mai “unic” nu am văzut (de parcă eu am văzut tare multe), dar spațiul deschis, amplasarea perfecta, timp frumos, ne-a făcut nu doar să admirăm casele aduse din diferite regiuni ale Romaniei, dar și să ne jucăm de-a ”Ghigi de unde-I până citim informația”.

Și da, anume in aceasta vacanță s-a realizat unul din visurile copilăriei mele, am ajuns la Belu, ciudate visuri, știu….

Vă pup în suflet, în inimă și-n gând…..Fabricat Acasă!

viber-image-2019-05-06-20-30-41 viber-image-2019-05-02-15-50-09

Comentează