Ieri pentru mine a fost o zi deosebita, și pentru fiecare emoție trăita, mulțumesc din suflet celor care m-au susținut, de data aceasta recunosc, cei care m-au “împins” în aceasta aventura au avut mult mai multa încredere în mine decât as fi îndrăznit sa am eu. Ieri am slăbit 1,5 kg și a meritat pe deplin efortul, chiar dacă au fost momente în care eram gata sa-mi dau singura palme și au fost câteva perle pe care nu pot sa mi le iert.

Ieri am vazut de la primul dans pina la finala cum se cistiga o medalie intr-o competitie sportiva, atunci cind vine vorba de un Campionat European, dansul nu mai e distractie, ieri am simtit emotia salii care isi sustinea favoritii si daruirea celor care au dansat pentru un titlu European.

Ieri perechea din Republica Moldova a ridicat o sala in picioare, ei au devenit campioni Europeni, dupa 12 ore petrecute pe ringul de dans si au iesit in fata spectatorilor  inveliti in tricolor, sunt sigura ca nu au facut-o pentru ca astazi toata Moldova flutura drapelul in strada, dar pentru ca au dansat pentru acest simbol, pentru o alta medalie adusa tarii.

Ieri Alexandrina a urcat pe podium cu lacrimi in ochi sustinuta de partenerul de dans, Daniil, mie mi se facuse pielea creata, incercam pentru o clipa sa imi imaginez ce simt parintii acestor copii, si cum e acelt moment in care iti dai seama ca in fine ai educat un campion.

P.S.

Apopo pe 25 aprilie, o alta pereche care danseaza pentru Republica Moldova a cistigat GrandSlamul in China,  dar sunt sigura ca o Interpreta care a cintat tocmai un cintec si careiai i-a ars Porsche-ul in parcare, e o stire mult mai importanta pentru Republica Moldova.

Comentează